Rólunk szól

A Livestudio egy gyorsan fejlődő weboldal készítő és marketing stúdió kiváló jövőképpel.

Fennállásunk óta folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, a válság ellenére is hónapról-hónapra növeljük ügyfeleink számát, értékesítési tapasztalatainkat.

Jelenleg az online marketing, weboldal és webáruház készítés, valamint a keresőoptimalizálás jelenti a legnagyobb bevételi forrásunkat, de emellett grafikai tervezéssel, 3 dimenziós tervezéssel, videók készítésével, és áru- vagy szolgáltatás közvetítéssel is foglalkozunk.


Új ügyfeleink 50%-a a már meglévő ügyfeleink révén jut el hozzánk, amire nagyon büszkék vagyunk,
hiszen ez annak bizonyítéka, hogy nem csak elégedettek voltak munkánkkal, de olyannyira megbízhatónak tartottak bennünket, hogy tovább is ajánlották cégünket. Nem ritka az sem, hogy a közös munka során baráti kapcsolatok alakulnak ki, ami tovább erősíti kapcsolatrendszerünket.

Az internetnek köszönhetően az ország egész területéről vannak megbízóink, valamint az utóbbi időben már Angliába és Ciprusra is dolgozunk. Az esetek 80%-ában nem is találkozunk személyesen a megrendelőkkel, skype-on, telefonon és e-mailben tartjuk a kapcsolatot, ezzel időt és pénzt spórolva mindkét félnek. Akinek persze ez nehézséget jelent, készséggel állunk rendelkezésére személyesen is.

Ügyfeleink tevékenységi köre rendkívül szerteágazó, hiszen önkormányzatoktól kezdve, a fémmegmunkáló multi cégen át, a mézkészítő mesterig számos területről vannak megrendelőink… 

Sikereink és az, hogy ügyfeleink tovább ajánlanak bennünket, elsősorban annak köszönhető, hogy a munka befejeztével nem engedjük el megbízóink kezét, segítjük őket az átadást követően is, akár információnyújtással, akár marketing tanácsadással, akár kisebb ingyenes változtatásokkal.
Ezen felül a szakmai hozzáértés, a kreatív hozzáállás és a türelem természetesen elengedhetetlen a mi szakmánkban. Egy jó ötlettel rengeteget lehet spórolni és akár ahhoz is hozzásegíthetjük Önt, hogy a nagyobb márkákkal is felvehesse a versenyt. Munkánk nem másról szól, mint az online térnyerésről és a bevételek növeléséről, hidat képezve az eladók és a vevők között.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy sokak számára az informatika és az internet világa bonyolult és átláthatatlan lehet, ezért nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy a szakzsargont és a netes' kifejezéseket ismerjék. Igyekszünk közérthetően  és egyszerűen fogalmazni.

Emellett mindig hangsúlyozzuk, hogy az interneten történő megjelenés rendkívül hatékonymivel alacsony költségek mellett rengeteg embert lehet elérni!

Nyitottak vagyunk az újra, folyamatosan tanulunk, statisztikákat készítünk, elemzünk, fejlesztjük magunkat és a szolgáltatásaink minőségét, hogy Ön mindig a legjobbat, legfrissebbet kapja, így kívánjuk biztosítani versenyképességét és marketingkommunikációs fejlődését.

"Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést."
(Albert Einstein)

 

Ide kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot!

 

Az oldal tetejére!