Keresőoptimalizálási kampány lebonyolítása

Ma már a háztartások jelentős részében van számítógép és internet egyaránt.
Egy iroda pedig egyenesen elképzelhetetlen enélkül.

Gondoljon csak bele! Melyek az első lépések, amikor vásárolni akar valamit?
  • Megkérdezi ismerőseit?
  • Átböngészi a szakújságokat?
  • Rákeres az interneten?

Nos igen! A vásárlások hatalmas hányada az internetes keresőkben indul, és az első oldalon szereplő weboldalak majdnem mindent visznek!

Nem véletlen, hogy a Google keresőjével "indulunk" vásárolni, hiszen akkora információmennyiséget juttat el hozzánk, ami nagyban segít vásárlási döntéseink meghozatalában (és mindezt otthon, kellemes környezetben, a székünkben ülve). Ma már rengeteg vállalkozásnak van weboldala, ha Önnek még nincs, akkor itt az ideje, hogy készíttessen egyet, mivel a piaci verseny egyre erősebb, és a versenyképességet meg kell őrizni! Az interneten való reklámozás rendkívül költséghatékony, mivel alacsony befektetés mellett rengeteg embert lehet elérni!

Ha egy vállalkozás szempontjából vizsgáljuk a kereséseket, akkor arra kell gondolnunk, hogy a vevőink tájékozódni fognak az interneten keresztül, keresni fogják a terméket és eladóit. Ez biztos!

*Egy meghökkentő adat és a tény, amiért szükség van az oldalunk optimalizálására:
Felmérések szerint az internetezők még a második oldalra sem kattintanak át, mivel mire az első oldal végére érnek már 10 weboldalt kell átböngészniük (gondoljunk bele, hogy webáruházak esetén ez hány terméket jelent), ebből adódik, hogy az első oldalon megjelenő cégeket preferálják a látogatók leginkább a vásárlás vagy megrendelés megkezdése során.

90% ez az arány! Majdnem minden internetező csak az első oldalt böngészi végig, tehát az elsők majdnem mindent visznek!Figyelem! A legtöbb cégvezető/döntéshozó nagyon nagy tévhitben él!

Azt gondolják, hogy ha készíttettek egy weboldalt, akkor arra majd maguktól özönlenek az érdeklődők. Ezzel csak egy probléma van! A weboldalt nem fogja látogatni senki, mivel az internetezők meg sem találják addig amíg nem szerepel az első helyek valamelyikén a Google-ben!

A keresőoptimalizálás nélkül a weboldal készítés szinte felesleges pénzkidobás!

Miért van weboldalam ha azt nem látja senki? Nem igaz!?


Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkon belül vállaljuk, hogy weboldala a kért és felkínált keresőszavakra az első oldalon fog megjelenni!
Az oldal tetejére!