A Sociamedia hatása az emberi szervezetre

socialmedia hatasaAz, hogy a közösségi oldalak ilyen fokú elterjedése alapjaiban változtatta meg világunkat és társadalmunkat, valószínűleg mindenki számára érezhető és tapasztalható. Ma a földön élők harmada tagja és rendszeres használója is valamelyik közösségi hálózatnak, elsősorban természetesen a Facebooknak.

Bővebben...

Láss át a webanalitika dzsungelén

webanalitikaAmikor egy vállalkozás komolyabban bele veti magát az online marketing világába, és a weboldalra látogató potenciális vásárlókért vívott ádáz harcba, akkor könnyen elveszhet a webanalitikai statisztikákban, és megbabonázhatják a különböző mutatószámok.

 

Bővebben...

Mikor weboldalunk még gyerekcipőben jár

ujWeboldalHa keresőoptimalizálásról van szó, akkor a PageRank, a TrustRunk, a Panda, vagy éppen a Pingvin fogalmak megmagyarázásával szinte minden SEO témájú oldal megpróbálkozik, azonban a Sandbox és az Aging delay misztikusnak tűnő fogalmairól már kevesebbet hallani.

Bővebben...

Kiabáld túl a virtuális zajt!

virtualis zajSokáig az internet volt az a médium, ahol nem számítottak a különbségek. Ha visszautazunk 5, vagy maximum 10 évet az időben, akkor a legtöbb marketinges a következőképpen írja majd le, hogy mik az internet más marketingkommunikációs csatornákhoz képesti előnyei.

 

Bővebben...

Kit is sújt valójában a reklámadó?

reklamadoA sajtószabadság sárba tiprása, a média „egészségügyi termékadója”, a nemzeti kulturális értékek védelme, pártpolitikai leszámolás. Ilyen és ehhez hasonló szövegkörnyezetekben találkozhattunk az utóbbi egy hónap során már-már misztikussá vált „reklámadó” szóval.

Bővebben...

Amerika majmol minket?

bongeszo haboruEzt is megéltük. Végre nem mi megyünk az amerikai trendek után, végre nem mi „majmoljuk” a tengerentúli divatot, hanem pont fordítva. Úgy tűnik ugyanis, hogy az amerikaiak is eljutottak most oda, ahova mi már évekkel ezelőtt, vagyis a nagy többség leszámolt az Internet Explorerrel.

Bővebben...

Lesz-e vajon AdWords adó?

adwords adoAz elmúlt hetek talán egyik legnagyobb port kavart hazai történése a villámgyorsasággal beterjesztett, majd elfogadott reklámadó, melyet a nagy hazai médiumok és reklámfelület tulajdonosok tiltakozása ellenére is törvénybe iktatnak hamarosan.

Bővebben...

Az oldal tetejére!